Diensten

Als u wilt leren hoe u anders naar uw land of tuin kunt kijken en hoe u deze kunt inrichten met minimale input en op een energie efficiënte wijze, dan kan advies en een permacultuur design u hierin helpen. U gaat beter begrijpen hoe de elementen verschillende functies kunnen hebben en hoe ze samenwerken. In een Walk & talk lopen we door uw tuin of land en geef ik suggesties van oplossingen en technieken. Uiteraard afgestemd op uw wensen. Mijn diensten zijn toe te passen op dakterrassen, stadstuinen, grote tuinen tot agrarische landschap.

Neem vrijblijvend contact op indien uw vragen heeft.

Walk & talk

Introductie permacultuur op uw locatie met een bespreking van welke mogelijkheden er zijn. Inclusief een handgetekende schets ter plaatse gemaakt.

Tijdsduur is 1 dagdeel van 4 uur.
Uw investering € 280,-*

Walk & talk + design

Introductie permacultuur op uw locatie met een bespreking van welke mogelijkheden er zijn. U krijgt een digitaal uitgewerkt design die bij u wordt gepresenteerd.

Tijdsduur is 1 dagdeel van 4 uur plus presentatie van 2 uur. Uw investering € 700,-*

Walk & talk + rapportage

Introductie permacultuur op uw locatie met een bespreking van welke mogelijkheden er zijn. U krijgt een digitaal uitgewerkt design die bij u wordt gepresenteerd. Extra is een rapport waarbij de onderdelen worden uitgeschreven met een extra toelichting.

Tijdsduur is 1 dagdeel van 4 uur plus presentatie van 2 uur. Uw investering € 1120,-*

Uitvoering

Realisering van het design. Dit bevat eenplan van aanpak, begeleiding, grondverzet, aankoop van bomen en planten, aanleg en overige materialen.

Kosten zijn te begroten na afname van optie 3.

* Prijzen zijn gebaseerd voor tereinen tot 1 hectare. Boven 1 hectare zijn de prijzen op aanvraag. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten à 17,50 per uur plus 0,19 cent per km. Meerprijs per uur is 70 euro.