Afspraak maken advies op locatie

Het werkt voor mij prettig als je in het vakje ‘opmerkingen’ kort vertelt wat de aanleiding is voor je aanvraag. Benoem kernachtig jouw vragen, problemen en wensen voor de toekomst.

Verder is het handig als je aangeeft wat jouw mogelijkheden zijn voor het maken van een afspraak. Ik spreek bij voorkeur op een doordeweekse dag af tussen van 13.00 tot 17.00 uur. Mocht je alleen in de ochtend kunnen afspreken, dan kan dat tussen 9.00 en 13.00 uur. Maar in verband met lange reisafstanden en oponthoud door files spreek ik liever in de namiddag af. Een telefoontje is altijd te prefereren boven heen en weer mailen voor het maken van een afspraak (06 270 92 650).
Na het maken van een afspraak ontvang je van mij een bevestiging van de opdracht.

De kosten zijn € 465,- inclusief btw. De reiskosten bedragen € 0,85 (inclusief btw) per kilometer voor de heen- en terugreis vanaf postcode 7157 BV. Mocht de afspraak korter of langer duren, dan reken ik per half uur € 48,40 inclusief btw meer of minder.

Op basis van je adresgegevens doe ik vóór onze afspraak vooronderzoek naar jouw kadastergegevens, de hoogtekaart, de bodemclassificatie, de grondwaterstand, de geschiedenis en de bestemmingsplannen. De resultaten hiervan nemen we tijdens onze bespreking gezamenlijk door.

In lijn met de AVG wetgeving ga ik vertrouwelijk om met persoonsgegevens.
Je kunt mijn privacyverklaring hier lezen.

Bedrijfsgegevens

Bor Borren Permacultuur
+31 (0)6 270 92 650
bor@borren.nl
Rekken, Gelderland

Ik verzorg opdrachten in heel Nederland en ben ook beschikbaar voor het buitenland.

KvK 54221382

Algemene voorwaarden cursussen

Aanmelden nieuwsbrief