fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Introductie tot permacultuur

Permacultuur dagcursus: zaterdag 16 oktober

Deze permacultuur dagcursus is een introductie tot permacultuur. De inhoud is gebaseerd op een samenvatting van de PDC (Permaculture Design Course) van Geoff Lawton. De cursus gaat over de theoretische basis van permacultuur. Met de beeldende presentatie worden de onderwerpen op een heldere manier toegelicht. De cursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische basis van permacultuur en die daarmee een begin willen maken.

De onderwerpen zijn:

 1. introductie;
 2. uitgangspunten bij het ontwerpen;
 3. ontwerpmethoden;
 4. patronen in de natuur;
 5. klimatologische factoren;
 6. bomen;
 7. water;
 8. bodem;
 9. grondverzet;
 10. aquacultuur.

Doelgroep

Deze permacultuur dagcursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische achtergrond van permacultuur.

Programma

Eén zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke, biologische en vegetarische lunch in ‘Genietcafé Emerpark’.

Permacultuur cursus Zutphen

Locatie

De permacultuur dagcursus wordt in ‘De Kaardebol’ gehouden, het duurzaamheidscentrum van Zutphen. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 Cursus Bor BorrenPermacultuur cursus

Deelnemers 

De maximale deelname is 10 personen.

Kosten

Jouw investering bedraagt 124,- euro inclusief btw. Als je iemand meeneemt, dan krijgt de tweede deelnemer 25% korting! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

De prijs is inclusief het e-book ‘Introductie tot permacultuur’. Je ontvangt het e-book direct als download na je betaling.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kaarten zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
oktober 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€124,00

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie