fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie tot permacultuur

Eendaagse permacultuur cursus:
zaterdag 14 mei

Deze eendaagse cursus permacultuur is een introductie tot permacultuur. De inhoud is gebaseerd op een samenvatting van de PDC (Permaculture Design Certificate) van Geoff Lawton. De cursus gaat over de theoretische basis van permacultuur. Met de beeldende presentatie worden de onderwerpen op een heldere manier toegelicht. De cursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische basis van permacultuur en die daarmee een begin willen maken.

De cursus is zodanig opgezet dat de theorie vertaald wordt naar een praktische situatie. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Tijdens de cursusdag gaan we de tuin in van de Kaardebol. Hier zijn voldoende voorbeelden aanwezig zodat de theorie ook in de praktijk te observeren is.

De onderwerpen  zijn:

  1. wat is permacultuur
  2. ontwerpprincipes
  3. patronen in de natuur
  4. klimatologische factoren
  5. bomen
  6. water
  7. bodem
  8. grondverzet
  9. aquacultuur

Doelgroep

Deze eendaagse permacultuurcursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische achtergrond van permacultuur.

Programma

Eén zaterdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke (vegetarische) lunch in ‘Genietcafé Emerpark’ die in hetzelfde gebouw bevind.

Permacultuur cursus Zutphen

Locatie

De cursus wordt in ‘De Kaardebol’ gehouden, het duurzaamheidscentrum van Zutphen. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 Cursus Bor BorrenPermacultuur cursus

Kosten

Jouw investering bedraagt 149,- euro, inclusief btw. Als je iemand meeneemt, waarmee je gezamenlijk een ontwerp wilt maken voor dezelfde tuin, dan krijgt de tweede deelnemer 25% korting! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

De prijs is inclusief het e-book ‘Introductie tot permacultuur’ Je ontvangt het e-book direct als download na je betaling. Tijdens de cursus krijg je tevens de gedrukte versie.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kaarten zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€149,00

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie