Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie tot permacultuur

Eendaagse permacultuur cursus:
zaterdag 15 april

Deze eendaagse cursus is een introductie tot permacultuur. De inhoud is gebaseerd op een samenvatting van de PDC (Permaculture Design Certificate) van Geoff Lawton. De cursus gaat over de theoretische basis van permacultuur. Met een beeldende presentatie worden de onderwerpen op een heldere manier toegelicht. De cursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische basis van permacultuur en die daarmee een begin willen maken.

De cursus is zodanig opgezet dat de theorie vertaald wordt naar de praktijk. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Tijdens de cursusdag gaan we ook de tuin bezichtigen van de Kaardebol, waar voldoende voorbeelden te zien zijn.

De onderwerpen  zijn:

  1. wat is permacultuur
  2. ontwerpprincipes
  3. patronen in de natuur
  4. klimatologische factoren
  5. bomen
  6. water
  7. bodem
  8. grondverzet
  9. aquacultuur

Doelgroep

Deze eendaagse permacultuurcursus is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische achtergrond van permacultuur.

Programma

Eén zaterdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke (vegetarische) lunch in ‘spIJS’ dat zich in hetzelfde gebouw bevindt.

Vervolg op de eendaagse cursus

Wil je meer leren over permacultuur? Of twijfel je om met de vierdaagse cursus mee te doen? De inhoud van de eerste dag van de vierdaagse cursus is gelijk aan de inhoud van de eendaagse cursus. Na deze dag kun je je ook aanmelden voor de overige 3 dagen van de vierdaagse cursus, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn (maximaal 10 deelnemers).

Locatie

De cursus wordt in ‘De Kaardebol’ gehouden, het duurzaamheidscentrum van Zutphen. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 Cursus Bor BorrenPermacultuur cursus

Permacultuur cursus Zutphen

Deelnemers 

De maximale deelname is 20 personen.

Kosten

Jouw investering bedraagt 149,- euro, inclusief btw. Als je iemand meeneemt, waarmee je gezamenlijk een ontwerp wilt maken voor dezelfde tuin, dan krijgt de tweede deelnemer 25% korting! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

De prijs is inclusief het e-book ‘Introductie tot permacultuur’ Je ontvangt het e-book direct als download na je betaling. Tijdens de cursus krijg je tevens de gedrukte versie.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname eendaagse 15 april 2023
prijs per persoon, inclusief BTW
149,00
20 beschikbaar

Gegevens

Datum:
april 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€149,00
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie