Permacultuur lezing

Lezingen en workshops

Bor Borrenpermacultuur

Op verzoek geef ik graag een lezing over permacultuur en voedselbossen. Zo’n lezing functioneert als een introductie tot permacultuur door middel van deels theorie en deels praktische informatie. Ik houd het graag to-the-point met een mooie presentatie dat veel beeld bevat (en geen tekst). In overleg kan de inhoud aangepast worden aan de gewenste vraagstelling.

Recente lezingen

  • Voor de Rotery in Veghel heb ik op 15 juli 2021 een lezing gegeven aan de leden om ze te betrekken bij een voedselbosproject van een van de deelnemers.
  • Voor Beyond Scope heb ik op 14 oktober 2019 een lezing gegeven in Herpt, Noord Brabant, voor de bewoners van het dorp. De avond ging over ecologische diversiteit. Dit was een onderdeel van een serie expert avonden om de bewoners te inspireren in de duurzaamheid transitie.
  • Voor Riforest heb ik in juni 2019 een dagworkshop Introductie tot Permacultuur gegeven. De doelgroep was de Marokkaanse samenleving in Nederland te inspireren om in het thuisland bomen te planten.
  • Voor Samen Sneller Duurzaam in de gemeente Gooise Meren heb ik op 17 mei 2019 een presentatie gegeven voor ca. 80 mensen over permacultuur voor de kleine achtertuin.
  • In de Stadswerkplaats in Culemborg heb in in september 2015 een algemene presentatie gehouden over permacultuur.

Praktisch

Een goede presentatie vergt voorbereiding. Ik vraag daarom een basis vergoeding en een reisvergoeding. Neem contact op voor de mogelijkheden.