Offerteaanvraag permacultuurontwerp

Het is behulpzaam als je in het veld ‘opmerkingen’ in het kort vertelt wat de aanleiding is voor je aanvraag. Een korte beschrijving van jouw situatie, problemen met het land en wensen voor de toekomst helpen mij om een eerste indruk te krijgen van de (potentiële) opdracht. Naar aanleiding van de aanvraag is het mogelijk dat ik je kort zal bellen om je aanvraag samen met jou door te nemen. In principe verzorg ik een offerte binnen 24 uur.

Het maken van een afspraak voor een intake kan meestal binnen 2-3 weken. Ik werk bij voorkeur doordeweeks en begin met de intake om 10.00 of 13.00 uur. Houd er rekening mee dat we ongeveer drie uur bezig zullen zijn.

De meeste opdrachten verlopen volgens de stappen die beschreven staan op de pagina ‘diensten’. Bij sommige opdrachten moet hier echter van worden afgeweken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

  • Voor een kleine tuin hoeven niet alle stappen die vermeld staan op de dienstenpagina doorlopen te worden. Vaak is het voldoende om na de intake alleen een ontwerp te maken zonder rapportage. De presentatie kan dan eventueel online worden gehouden.
  • Sommige opdrachtgevers hebben de wens om zelf mee te denken en mee te doen bij het ontwerpen. Dit proces vraagt om meer onderlinge afstemming en ook om tussentijdse presentaties.
  • Er zijn mensen die zelf al veel ideeën hebben ontwikkeld en die ook al schetsen hebben gemaakt, maar het ontbreekt hen aan tijd en voldoende vaardigheden om het ontwerp te verwezenlijken. Wanneer dat jouw situatie is, kan ik met je meedenken en het plan verder voor je uitwerken.

In lijn met de AVG wetgeving ga ik vertrouwelijk om met persoonsgegevens.
Je kunt mijn privacyverklaring hier lezen.

Bedrijfsgegevens

Bor Borren Permacultuur
+31 (0)6 270 92 650
bor@borren.nl
Rekken, Gelderland

Ik verzorg opdrachten in heel Nederland en ben ook beschikbaar voor het buitenland.

KvK 54221382

Algemene voorwaarden cursussen

Aanmelden nieuwsbrief