barneveld

Adviesopdrachten

Bor Borren

In sommige situaties is een volledig traject met design niet van toepassing en kan een intake al voldoende zijn. Dit geldt bijvoorbeeld vooral voor bestaande permacultuurprojecten of voor kleine tuinen. Ik kan dan eventueel een aanvullend beplantingsplan en/of adviesrapportage voor u maken.

Orvelte, Drenthe

Ik heb de locatie bezocht en advies gegeven voor de aanleg van een voedselbos van 5000 m2.

Eeserveen, Drenthe

Na een bezoek aan een tuin van 3000 m2, heb ik de eigenaars geadviseerd om deze anders in te delen. Ik heb een adviesrapport met een schets en een beplantingsplan voor ze gemaakt. Ook heb ik een oplossing gecreëerd, namelijk om een bestaand bos van 1500 m2 bij de tuin te betrekken.

Beilen, Drenthe

Ik heb advies voor een aankoop van een nieuwbouwkavel gegeven, deze lag namelijk in een risicogebied voor hoogwater.

Tilburg, Noord-Brabant

Ik heb de locatie bezocht en geadviseerd om de siertuin van 3000 m2 om te zetten naar een permacultuur tuin.

Wamel, Betuwe

Na een bezoek aan de locatie heb ik een adviesrapport gemaakt dat een grondverbetering en beplantingsplan voor een haag en bomen inhield. Dit was voor een tuin van 600 m2.

Maarsbergen, Utrecht

Ik heb de locatie bezocht en samen met de opdrachtgevers een ontwerp gemaakt met advies voor beplanting voor een voedselbos van 4000 m2.

Haarlem, Noord Holland

Bezoek aan een 300 m2 volkstuin. Plan van inrichting en oplossing voor de drainage.

Breda, Noord Brabant

Coaching en ontwerpschets voor een 900m2 voor- en achtertuin.

Arnhem, Gelderland

Ik heb de locatie bezocht en samen met de opdrachtgeefster een ontwerp gemaakt, inclusief een beplantingsplan voor een achtertuin van 50 m2.

Mijdrecht, Zuid-Holland

Ik heb de locatie bezocht en samen met de opdrachtgever een ontwerp gemaakt, inclusief een beplantingsplan. Deze voortuin van 30 m2 is inmiddels aangelegd.

Zevenhoven, Zuid-Holland

Ik heb de locatie bezocht en samen met de opdrachtgeefster een ontwerp gemaakt, inclusief een beplantingsplan voor een perceel van 450m2.

Amsterdam, Noord-Holland

Na een bezoek aan een binnenplaatstuin met weinig zon heb ik een advies gegeven dat bodemverbetering en een beplantingsplan inhoudt.

Haarlem, Noord-Holland

Na een bezoek aan de locatie heb ik advies gegeven voor een uitbreiding van de voor- en achtertuin, dit door middel van een adviesrapport en beplantingsplan.

Bloemendaal, Noord-Holland

Ik heb de locatie bezocht en daar een schets gemaakt voor de herinrichting van de voor- en achtertuin. Ook heb ik advies gegeven over de uitvoering, de bodemverbetering en het onderhoud.

Wellerlooi, Limburg

Bezoek op locatie van een bostuin van 900 m2 vlak aan de Maas. De tuin heeft een hoogteverschil van 6 meter en plan voorgesteld om terassen aan te leggen om meer aan te planten en water vast te houden.

 

Contact

Wilt u ook permacultuur advies? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht projecten