Permacultuur coaching

Ben je zelf al een eind op weg en hecht je daarom geen waarde aan een permacultuurontwerp? Of heb je behoefte aan hulp voor een kleine tuin met beperkte mogelijkheden? Dan ben je wellicht beter geholpen met coaching. Soms is een dagdeel al voldoende om je verder te helpen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor stadstuinen en voor bestaande permacultuurprojecten.

Wanneer ik je coach leg ik je uiteraard een en ander uit over permacultuur. Mijn uitgangspunt zal hierbij jouw specifieke situatie zijn, de problemen die je tegen komt en  jouw persoonlijke wensen. In principe is er voor ieder probleem een oplossing! Te denken valt hierbij aan bodemverbetering, waterirrigatie, beplanting (en keuze van planten), het vergroten van de biodiversiteit en wellicht de keuze van dieren.

Tegen het eind van het dagdeel zal je een ander perspectief hebben op jouw tuin! Je zult letterlijk iets anders zien en inspiratie hebben opgedaan voor het vervolg. Mocht je zelf aan de slag willen gaan met een nieuw permacultuurontwerp voor je tuin, dan kunnen wij samen een aantal schetsen op papier maken.

Een dagdeel duurt 4 uur (of zoveel langer als voor jou nodig is). De handleidingen bomen-, struiken- en plantenlijst met ruim 350 soorten (26 pagina’s), handleiding voor het aanleggen van een voedselbos (22 pagina’s), handleiding voor composteertechnieken (25 pagina’s) en ‘Introductie tot Permacultuur’ (28 pagina’s) ontvang je als gedrukte en als digitale versie.

Offerte en kosten

Wil je een offerte of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of bel 06 270 92 650. Ik reageer binnen 24 uur en maak graag een vrijblijvende offerte voor je. 
Offerte aanvraag

Leer je eigen
permacultuurtuin
ontwerpen

Vierdaagse cursus permacultuur

lees verder

Aanmelden nieuwsbrief