Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evaluatiebijeenkomst

Evaluatiebijeenkomst: zaterdag 23 januari

Ik hoop dat je tijdens de tweedaagse workshop ‘Introductie tot permacultuur’ veel inspiratie opgedaan hebt, zodat je met je eigen tuin of perceel aan de slag hebt kunnen gaan. Een eerste ontwerp is best spannend om te doen. Soms kom je blokkades in jezelf tegen, omdat je niet gewend bent om erop los te schetsen. Anderen lijken onoplosbare problemen tegen te komen bij het maken van hun ontwerp, omdat sommige omstandigheden – denk aan vaste objecten of puin in de grond – lastig kunnen zijn. Wanneer jij je dan alsnog gemotiveerd voelt om verder te gaan en oplossingen te vinden voor dat wat in eerste instantie onoplosbaar lijkt, ben je van harte welkom bij deze evaluatiebijeenkomst! Na deze dag zul je gegarandeerd met een ander perspectief op de aanvankelijke problemen naar huis gaan!

Deze bijeenkomst is uiteraard ook geschikt voor diegenen die probleemloos een eigen ontwerp gemaakt hebben. Ik zal ieder ontwerp samen met de groep wat nader onder de loep nemen. Op die manier leren wij met elkaar en van elkaar!   

Doelgroep

De evaluatiebijeenkomst is uitsluitend bestemd voor mensen die de tweedaagse workshop hebben gevolgd. In verband met de coronamaatregelen is de maximale deelname beperkt tot 10 personen. ‘De Kaardebol’, het duurzaamheidcentrum van Zutphen, leeft de coronamaatregelen strikt na!

Programma

Van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke, biologische en vegetarische lunch in ‘Tessa’s Place Foodlounge‘.

Locatie

De workshop wordt in ‘De Kaardebol’ gehouden, het duurzaamheidscentrum van Zutphen. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 

Kosten

Jouw investering is 124 euro inclusief btw. Als je iemand meeneemt, waarmee je gezamenlijk een ontwerp wilt maken voor dezelfde tuin, dan betaalt de tweede persoon de halve prijs! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname evaluatie 23 januari
Inclusief BTW
124,00
9 beschikbaar

Gegevens

Datum:
januari 2021
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€124

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Site:
www.borborren.nl

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dekaardebolzutphen.nl