Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evaluatiebijeenkomst

Evaluatiebijeenkomst: zaterdag 28 november

Ik hoop dat je tijdens de tweedaagse workshop ‘Introductie tot permacultuur’ veel inspiratie opgedaan hebt, zodat je met je eigen tuin of perceel aan de slag hebt kunnen gaan. Een eerste ontwerp is best spannend om te doen. Soms kom je blokkades in jezelf tegen, omdat je niet gewend bent om erop los te schetsen. Anderen lijken onoplosbare problemen tegen te komen bij het maken van hun ontwerp, omdat sommige omstandigheden – denk aan vaste objecten of puin in de grond – lastig kunnen zijn. Wanneer jij je dan alsnog gemotiveerd voelt om verder te gaan en oplossingen te vinden voor dat wat in eerste instantie onoplosbaar lijkt, ben je van harte welkom bij deze evaluatiebijeenkomst! Na deze middag zul je gegarandeerd met een ander perspectief op de aanvankelijke problemen naar huis gaan!

Deze bijeenkomst is uiteraard ook geschikt voor diegenen die probleemloos een eigen ontwerp gemaakt hebben. Ik zal ieder ontwerp samen met de groep wat nader onder de loep nemen. Op die manier leren wij met elkaar en van elkaar!   

Doelgroep

De evaluatiebijeenkomst is uitsluitend bestemd voor mensen die de tweedaagse workshop hebben gevolgd. In verband met de coronamaatregelen is de maximale deelname beperkt tot 10 personen. ‘De Kaardebol’, het duurzaamheidcentrum van Zutphen, leeft de coronamaatregelen van 1,5 meter afstand strikt na.

Programma

Een middag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Inclusief koffie en thee.

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in ‘De Kaardebol’ in Zutphen, Harenbergweg 1. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 

Aanbeveling

In de mooie en ecologisch aangelegde tuin van het centrum is ook aandacht besteed aan de principes van permacultuur. Wanneer je ruim voor aanvang van de bijeenkomst arriveert, is het de moeite waard om wat inspiratie op te doen in die tuin. Verder is er ook de mogelijkheid om te lunchen bij ‘Tessa’s Place Foodlounge’. De lunch is op eigen kosten.

Kosten

Jouw investering is 74 euro inclusief BTW. Als je iemand meeneemt, waarmee je gezamenlijk een ontwerp wilt maken voor dezelfde tuin, dan betaalt de tweede persoon de halve prijs! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname evaluatie 28 november
Inclusief BTW
74.00
10 beschikbaar

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€74

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Site:
www.borborren.nl

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dekaardebolzutphen.nl