Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie tot permacultuur

Dagworkshop: zaterdag 1 mei

Deze workshop is een introductie tot permacultuur. De inhoud is gebaseerd op een samenvatting van de PDC (Permaculture Design Course) van Geoff Lawton. De workshop gaat over de theoretische basis van permacultuur. Met de beeldende presentatie worden de onderwerpen op een heldere manier toegelicht. De workshop is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische basis van permacultuur en die daarmee een begin willen maken.

De onderwerpen zijn:

  1. introductie;
  2. uitgangspunten bij het ontwerpen;
  3. ontwerpmethoden;
  4. patronen in de natuur;
  5. klimatologische factoren;
  6. bomen;
  7. water;
  8. bodem;
  9. grondverzet;
  10. aquacultuur.

Doelgroep

Deze workshop is bestemd voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in de theoretische achtergrond van permacultuur.

Programma

Eén zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en een heerlijke, biologische en vegetarische lunch in ‘Tessa’s Place Foodlounge‘.

Locatie

De workshop wordt in ‘De Kaardebol’ gehouden, het duurzaamheidscentrum van Zutphen. Parkeren is gratis. Met openbaar vervoer: vanaf station Zutphen gaat er elk half uur een bus richting Vorden (bus 80 of 84), uitstappen bij halte Dr. Bosstraat.

 

Deelnemers 

In verband met de coronamaatregelen is de maximale deelname beperkt tot 10 personen. De Kaardebol leeft de coronamaatregelen strikt na!

Kosten

Jouw investering bedraagt 124,- euro inclusief btw. Als je iemand meeneemt, dan krijgt de tweede deelnemer 25% korting! De korting wordt automatisch verrekend tijdens het betaalproces.

De prijs is inclusief het e-book ‘Introductie tot permacultuur’. Je ontvangt het e-book direct als download na je betaling.

Kaarten

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname workshop 1 mei
prijs per persoon, inclusief BTW
124,00
10 beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€124

Organisator

Bor Borren Permacultuur
Telefoon:
06 27092650
E-mail:
bor@borren.nl
Site:
www.borborren.nl

Locatie

De Kaardebol
Harenbergweg 1
Zutphen, 7204 KZ Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dekaardebolzutphen.nl